دوره های آموزشی کامتک

مرکز آموزش تعمیرات لوازم خانگی و تعمیر صوتی تصویری
مشخصات بلاگ

مرکز آموزش تعمیرات لوازم خانگی و تعمیر صوتی تصویری
ضلع جنوب شرقی میدان ولیعصر، مجتمع ایرانیان، طبقه ۵، واحد ۴
09102148442
09192703053
02188909606

بایگانی
يكشنبه, ۸ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۴۲ ق.ظ

آموزش تعمیرات مایکروفر

آموزش تعمیرات مایکروفر

سرویس و  تعمیر تخصصی ماکروویو ، ماکروفر ، آون ، توستر ، سرخ کن :.

مایکروویو یا تندپز و یا به شکل واژه همگانی‌ شده ماکروفر یکی از مهمترین اختراع‌های بزرگ قرن بیستم است. میلیون‌ها نفر در سراسر دنیا این وسیله را دارند و هر روز از آن استفاده می‌کنند. امروزه با توجه به مدرنیزه شدن ، لوازم خانگی هم از این قاعده مستثنی نبوده بطوریکه ماکروفرها ، ماکروویوها ، اون ، توستر و سرخ کن برقی نمونه بارز این مدرنیته شدن زندگی بشر و باعث صرفه جویی در وقت و انرژی شده است. واردکنندگان و فروشندگان جهت تضمین کیفیت کالا در صدد تعمیرات و خدمات پس از فروش این لوازم هستند. تحقیقات انجام شده در این زمینه نشانگر آنست که استفاده از این نوع انرژی، ضمن اینکه آلودگی محیط زیست رابطور چشمگیری کاهش می‌دهد فرآیندها را تسریع نموده و در کاهش هزینه‌های انرژی نیز مؤثر است.

مجتمع آموزشی کامتک

دارای امکانات آموزش با استاد و تعمیرکار عالی در زمینه تعمیرات ماکروفر می باشد و توانسته با بهره گیری از توانایی و سابقه این اساتید روشهای ساده در تعمیر کلیه لوازم خانگی داشته باشد.

برخی از سرفصلهای دوره اموزش تعمیرات ماکروفر در کامتک

  • شناخت مدل های مختلف ماکروفرهای قدیمی و تکنولوژی های جدید

  • نحوه عملکرد و اجزای داخلی ماکروفر ها

  • آموزش تعمیر تخصصی اشعه لیزرسولاردام ماکروویو

  • آموزش تعمیر تخصصی ونصب چراغ داخل هالوژن سولاردام ماکروویو

  • آموزش تعمیر تخصصی کانوکشن سولاردام ماکروویو

  • آموزش تعمیر برد پنل سولاردام ماکروویو (ماکروفر)

  • آموزش تعمیر نصب المنت داخلی سولاردام ماکروویو

  • آموزش تعمیر مگنترون وقطعات های ولتاژ ماکروویوسولاردام

  • طریقه تعویض وتعمیر فن داخلی ماکروویو ، ماکروفر ، سولاردام

توضیحات دوره اموزش ماکرو فر
  • دوره آموزش تعمیر ماکروفر بصورت خصوصی برگزار میشود.

  • کارآموزان دوره الکترونیک را بگذرانند.

  • مدت زمان آموزش دوره ماکرو یک هفته هر روز می باشد.

  • بعد از دوره کارآموز تا یک ماه گارانتی آموزشگاه می باشد.

  • در طول دوره ماکرو خراب میتوانید جهت آموزش و تعمیر همراه بیاورید

مــزایای ماکروفر

استفاده از مایکروفر برای پخت غذا در حفظ ویژگی‌های مغذی مواد غذایی موثر است. مواد معدنی و ویتامین‌ها در این روش پخت نسبت به دیگر روش‌های پخت و پز بیشتر حفظ می‌شوند چون در پخت با ماکروفر زمان کوتاه تری صرف گرما دیدن ماده غذایی می‌شود، پخت وپز در فضای بسته صورت می‌گیرد و آب یا لازم نیست یا به مقدار خیلی کم صرف می‌شود. همان طور که می‌دانید آب زیاد، گرما دیدن سطح و پخت بیش از حد، مواد مغذی غذا را از بین می‌برد.

 

مایکروفر برای یخ زدایی مواد غذایی منجمد مثل گوشت، مرغ یا سبزیجات مطلوب است که در عرض چند دقیقه انجام می‌شود و یکی از ایمن ترین روش‌های یخ زدایی است. مزیت دیگر پخت با مایکروفر حفظ عطر طبیعی غذاست که باعث می‌شود نمک یا شکر بیش از مقدار لازم به غذا افزوده نشو د. مایکروفر غذا را با رطوبت خودش می‌پزد بنابراین لازم نیست چربی اضافی یعنی کره یا روغن به آن افزوده شود.

 

مایکروفر غذا را در زمان کوتاه بدون افزودن آب یا چربی می‌پزد بنابراین ویتامین بیشتری در آن حفظ می‌شود و چربی موجود در آن کم می‌شود یا به کلی از بین می‌رود. از طرفی همه انرژی در مایکروفر صرف پخت و پز می‌شود و بر ای گرم کردن ظرف یا طبقات فر هدر نمی‌رود بنابراین مایکروفر وسیله‌ای سازگار با مصرف بهینه انرژی است و اگر مجبورید مقدار زیادی غذا آماده کنید یا فر معمولی تان کاملاً پر شده استفاده از مایکروفر به صرفه تر است.

معایب ماکروفر

طبخ غذا در فرهای مایکروویو کوتاه است و میکروب‌هایی که احتمالا در غذا وجود داشته کشته نمی‌شوند و برای سلامتی می‌تواند مضر باشد. طبق نظر مخالفان با استفاده از مایکرویو، امواج این دستگاه علاوه بر ضایعات موادغذایی، ممکن است به افراد نیز برخورد کرده و موجب ضایعاتی در بدن آنها شود. امواج کوتاه مایکروویو باعث پاره شدن و از هم پاشیدگی ذرات تشکیل‌دهنده مواد غذایی می‌شوند و ممکن است این مولکولهای تغییرشکل یافته، توسط بدن انسان ناشناخته بوده و در متابولیسم بدن شرکت نکنند، که این می‌تواند عاملی برای ایجاد سرطانهای مختلف باشد

معایب ماکروفر

طبخ غذا در فرهای مایکروویو کوتاه است و میکروب‌هایی که احتمالا در غذا وجود داشته کشته نمی‌شوند و برای سلامتی می‌تواند مضر باشد. طبق نظر مخالفان با استفاده از مایکرویو، امواج این دستگاه علاوه بر ضایعات موادغذایی، ممکن است به افراد نیز برخورد کرده و موجب ضایعاتی در بدن آنها شود. امواج کوتاه مایکروویو باعث پاره شدن و از هم پاشیدگی ذرات تشکیل‌دهنده مواد غذایی می‌شوند و ممکن است این مولکولهای تغییرشکل یافته، توسط بدن انسان ناشناخته بوده و در متابولیسم بدن شرکت نکنند، که این می‌تواند عاملی برای ایجاد سرطانهای مختلف باشد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی